liga protiv raka labin

U akciji Dan mimoza na Labinštini prikupljeno 1.165 eura

| Autor: Glas Istre
(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)


U akciji Dan mimoza posvećenoj ponajprije ženama oboljelim od karcinoma vrata maternice, ženama koje se bore s tom okrutnom bolešću, svima koji se bore zajedno s oboljelom osobom te prevenciji te zloćudne i smrtonosne bolesti koja se održala na Labinštini prikupljen je novčani iznos od 1.165 eura. Akciju je organizirala Liga protiv raka Labin.

Prikupljena sredstva koriste se za realizaciju aktivnosti Udruge Lige protiv raka Labin.

- Ovim putem Udruga Liga protiv raka Labin zahvalu upućuje: učenicama OŠ ''Ivo Lola Ribar'' Labin i učenicama OŠ Matije Vlačića Labin Gradskog vijeća mladih koje djeluje okviru projekta Labin Zdravi grad, učenicama OŠ Ivan Goran Kovačić Čepi, učenicima produženog boravka OŠ Jure Filipovića Barban, Forumu žena SDP-a Barban, Dorini Brezac iz Ravni i bračnom paru Ornela i Franko Miletić iz Labina na donaciji mimoza, Labinskoj tiskari d.o.o., vlasnicima prostora u kojem su se održavale akcije, članicama Lige te mještanima Labina i Labinštine na dobrovoljnim prilozima.

Svatko je pomogao na svoj način u realizaciji akcije jer pomoć se ne mjeri. Pomoć je pomoć. Hvala vam svima, poručuje Sandra Brubnjak, predsjednica Lige protiv raka Labin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater