NABRIJANI

INCIDENT U ZADRU: Muškarci upali u redakciju i prijetili da će zaklati novinare jer su pisali o vjenčanju

| Autor: Glas Istre
Panorama Zadra - Ilustracija

Panorama Zadra - Ilustracija


Nakon objave da je unatoč zabrani održavanja svadbenih svečanosti održano vjenčanje u Slivnici Gornjoj kod Zadra sa 100 gostiju, dva muškarca upala su u zadarske redakcije Slobodne Dalmacije i Zadarskog.hr, a jedan je priveden, pišu 24 sata.

U Slobodnu Dalmaciju, dopisništvo Zadar, upali su jučer oko 12 sati i počeli urlati.

Kako kažu iz redakcije, bili su nezadovoljni objavom priče o vjenčanju. Jedan od muškaraca, koji se predstavio kao Mujo Hasanbegović, uvjeravao je novinare da su na vjenčanju bila 23 gosta, a ne 100. Hasanbegović je novinare nazvao lešinarima i zaprijetio da će sve one koji su pisali o tome "ubiti i zaklati k'o mačiće".

Nakon toga su obojica napustila redakciju poručivši da će se vratiti nakon što obiđu i redakciju Zadarskog lista. Novinari su odmah incident prijavili policiji koja je u srijedu privela jednog od počinitelja.

- U svezi zaprimljene dojave o prijetnjama prema novinarima, u službene prostorije policije je dovedena jedna muška osoba koja se dovodi u svezu s događajem. U ovim trenucima je u tijeku kriminalističko istraživanje te ćemo po okončanju izvijestiti javnost, objavili su iz Policijske uprave Zadar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater