romantika u hv-u

Ljubav na vojnički način: Poručnik hodao od Udbine do Knina i na tvrđavi zaprosio poručnicu

| Autor: Glas Istre
(Foto MORH)

(Foto MORH)


Na Kninskoj tvrđavi, nakon što su polaznicima 10. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa "Marko Babić" uručene značke i diplome, pripadnik motorizirane bojne "Vukovi" Gardijske mehanizirane brigade poručnik Marko Pedić, na oduševljenje svih prisutnih, a posebno obitelji i prijatelja, zaprosio je svoju djevojku, također pripadnicu Hrvatske vojske, poručnicu Teu Kovačević.

Foto MORH

Kako kaže, trebao mu je motiv da tijekom obuke, tijelo prati i srce: "Prsten je kupljen prije obuke i dao sam ga sestri da ga donese na Kninsku tvrđavu. Obuka je bila teška, vođen srcem tijelo je izdržalo, ali upravo zbog svih tih fizičkih napora nisam imao nervozu prije prošnje".

Na kraju, poručnik Pedić zaključio je s osmijehom kako je nakon obuke spreman i za brak, a Ministarstvo obrane i Oružane snage RH su im poželjeli puno sreće u budućem zajedničkom životu.

Podsjetimo, svečanim uručenjem nagrada i priznanja danas je na Kninskoj tvrđavi završila dvodnevna hodnja polaznika 10. naraštaja Središta za razvoj vođa "Marko Babić" od Udbine do Knina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater