Slavonski brod

Čovjek zapeo u autu u poplavljenom podvožnjaku, spasio ga dostavljač: "Bio je kao u šoku"

| Autor: Novi List
(Foto: Facebook)

(Foto: Facebook)


Slavonski Brod u četvrtak popodne pogodilo je jako nevrijeme, a jedan je čovjek automobilom zapeo u popavljenom podvožnjaku. Naišao je Hrvoje Mužević koji je dostavljao hranu, a čim je shvatio što se događa izašao je iz automobila.

Istrčao iz auta i ušao u vodu

Unatoč tuči i kiši koja je silovito padala ušao je u oko metar i pol duboku vodu i uspio pomoći čovjeku. Svoj pothvat opisao je za 24sata.

“S obzirom na to da je vani baš bilo nevrijeme i padao je led, jedva sam vidio kroz prozor. U jednom momentu sam vidio čovjeka koji se zaletio u poplavu. Istrčao sam iz auta, a žena je vikala ‘kud ćeš’.

Auto je plutao do pola u vodi, ne znaš tko je u autu niti što se događa. Mogao se netko udaviti, dijete, žena, ma bilo tko. Nisam mogao drugačije nego ući u vodu”, ispričao je Hrvoje Mužević.

Uletili momci

Kad je došao do auta, vidio je da unutra sjedi čovjek srednjih godina.

“Bio je kao u šoku. Nije reagirao na ništa što sam mu govorio. Počeo sam gurati auto i vidio dva momka koja trče pomoći. Poskakali su u vodu, svaka čast. Brzo se dizala razina vode.

Skupilo se ljudi na kraju, nas 10-ak izgurali čovjeka iz poplave. On je potpuno u šoku i dalje bio. Kad smo ga izvukli, ja sam otišao završiti dostavu koju sam imao”, ispričao je Hrvoje Mužević za 24sata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom