slučaj prijetnje

U OŠ Perušić danas je nakon prosvjeda roditelja nastavljena nastava

| Autor: Marin Smolčić / Novi list
(Snimio Marin Smolčić / Novi list)

(Snimio Marin Smolčić / Novi list)


Nakon što je prošloga tjedna učenik 6. razreda Osnovne škole Perušić svojim prijateljima pokazao spisak djece i učitelja, spominjući pri tome lanjsku tragediju u jednoj beogradskoj osnovnoj školi, nastava je promtno prekinuta. Prosvjedovali su roditelji djece tražeći da se dječak isključi iz školskog kolektiva, a da pri tome meritorne službe odrade svoj posao.

Od jutros je svih 118 učenika ove škole ponovno u školskim klupama. Potvrdila nam je to ravnateljica ove škole Snježana Milković.

"S dječakom i njegovom majkom obavljeni su razgovori i dječak zbog pokazivanja popisa učenika i učitelja ipak nije isključen iz naše škole. Duhovi su se podosta smirili i nije bilo potreba za drastičnijim mjerama", rekla nam je ravnateljica škole.

U životu ovoga djeteta dogodilo je više trauma koje su započele rastavom roditelja i napuštanjem oca. Majka se potom preudala i dijete je novi oslonac našlo u očuhu koji je zimus počinio suicid. Nakon prijetnji iskazanih kroz načinjeni popis promtno je reagirala policija koja je prilikom pretresa u kući gdje su ostali živjeti majka i dječak pronašla pištolj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom