Nevjerojatna snaga i sinergija

VELIKA FOTOGALERIJA / Čarobna frula: Kreativne mlade snage oduševile publiku na koncertu za kraj školske godine

| Autor: Vanesa Begić


Čarobna frula. Već je i sam naziv Studija glazbene kreativnosti znak za uspješnost i kvalitetu. Nije to nužno (ko)relacija s Mozartovom operom, ali je letvica visoko postavljena. I to s pravom. Ono što je brojna publika mogla vidjeti u subotu navečer na Kaštelu, nadmašilo je kvalitetu jednog studija koji oblikuje, obrazuje i potiče mlade zaljubljenike u glazbu. Zahvaljujući Tatiani Giorgi i suradnicima, brojna su se djeca i mladi predstavili pjesmom i svirkom, gdje je još jednom potvrđeno da postoje kreativne mlade snage koje su iznimno talentirane, koje vole glazbu te uživaju u glazbenoj izvedbi i u vrlo dobrom scenskom nastupu.

Neki od njih pokazali su suvereno vladanje pozornicom, siguran scenski nastup, drugi su tek na svojim počecima i ovo im je bio debi, prilika da se predstave obitelji i prijateljima, da steknu samopouzdanje, nauče osnove i malo više od toga nastupanja i predstavljanja publici. I oni koji se neće kasnije u životu baviti glazbom su kroz ovaj studio mogli naučiti štošta o glazbi, umjetnosti, savladati umijeće nastupanja, savladavanja treme...

Nekoliko je točki bilo vrlo posebno osmišljeno, i pojedini su se mladi glazbenici predstavili pravom cjelokupnom glazbenom pričom - gdje su išli i korak dalje, hrabro i dobro promišljeno. Čitavo je vrijeme bila zorna nevjerojatna snaga i sinergija. Bilo bi nepravedno nekoga posebno istaknuti, zato čestitke svima, sve tehničke poteškoće i nesigurnost rješavaju se u hodu, uz malo iskustva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter