povodom proslave Dana grada Poreča

Lions klub Poreč organizira humanitaran koncert "Opera Gala"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Lions klub Poreč povodom proslave Dana grada Poreča u subotu, 27. travnja s početkom u 19 sati organizirat će humanitarni koncert "Opera Gala".

Na koncertu će nastupiti sljedeći izvođači: sopranistica solistica opere HNK-a Split Nera Šarić, mezzosopranistica solistica HNK-a Šibenik Nera Gojanović, sopranistica Patricia Žudetić i tenor solist u HNK-u Split Vladimir Garić u suradnji s pijanisticom Gordanom Pavić.

Ulaz je besplatan uz rezervaciju ulaznica na internetskoj stranici ili na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Poreč u radnom vremenu: ponedjeljak - četvrtak 7 - 11 sati i uz prethodni poziv na broj 052/887-218 te petak i subotu od 18 do 21 sat.

Koncert ima humanitaran karakter jer će se prikupljati sredstva za nabavku prijeko potrebnih mobilnih kreveta za posudionicu palijativne skrbi Društva invalida Poreč za potrebite građane. Prikupljanjem sredstva kupit će se prenosivi, sklopivi, bolnički kreveti za korištenjem u kućnim uvjetima, čiji su potencijalni korisnici svi žitelji Grada Poreča i okolnih općina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of