udaljili ga iz službe

SRAMOTA ZA PLAVU UNIFORMU Policajac u došao na očevid pa pokrao ženu

| Autor: Portal NoviList.hr

Policajac koji je u nadležnosti Policijske postaje Crikvenica nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit će udaljen iz službe i to zato što je tijekom očevida počinio djelo teške krađe.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su danas kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom u svezi počinjenja kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta na štetu 44-godišnje hrvatske državljanke, javlja PU primorsko-goranska.

Riječ je o kaznenom djelu počinjenom krajem svibnja ove godine na području Policijske postaje Crikvenica, za koje se sumnjiči policijski službenik Policijske uprave primorsko-goranske.

Naime, sumnja se da je prilikom obavljanja službene radnje očevida navedeni policijski službenik s mjesta događaja otuđio nekoliko predmeta u vrijednosti oko 2500 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog policajca će se, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, prijaviti mjerodavnom državnom odvjetništvu te će biti predan pritvorskom nadzorniku, javila je PU primorsko-goranska.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum