OBITELJSKO NASILJE

OPSADNO STANJE U ŠIJANI: MILAN ŠTIFANIĆ prijetio vatrenim oružjem i rezao se, policija ga uhitila



Pravo opsadno stanje dogodilo se danas nešto prije 18 sati u pulskom naselju Šijana, preko puta Kauflanda u kući Milana Štifanića. Policija je blokirala cestu, a interventni policajci uputili su se u žutu kuću na raskrižju Ulice 43. istarske divizije i Kastavske zbog muškaraca koji je, kako kažu u policiji prijetio hladnim i vatrenim oružjem. Velik broj policajaca privukao je pažnju prolaznika, kupaca iz supermarketa, ali i brojnih turista koji se nisu libili snimati akciju policije.

- Pulska je policija postupajući po prijavi nasilja u obitelji i kaznenog djela prijetnje u 19 sati u Ulici 43. istarske divizije u Puli, uz uporabu sredstava prisile, uhitila 47- godišnjeg muškarca. Naime, po dolasku policijskih službenika na adresu prebivališta oko 17,50 sati muškarac se nalazio na katu obiteljske kuće odakle je prijetio policijskim službenicima hladnim oružjem kao i da će ozlijediti žensku osobu koja se nalazila s njim u stanu. Obzirom je muškarac prijetio i da će upotrijebiti vatreno oružje policijski službenici zatvorili su okolne ulice s ciljem zaštite života građana.

U 19 sati policijski službenici su uz primjenu sredstava prisile uhitili 47-godišnjaka. Uhićeni muškarac se prilikom postupanja ozlijedio hladnim oružjem kojim je prijetio te je nakon ukazane hitne medicinske pomoći prevezen u OB Pula. Slijedi kriminalističko istraživanje", rekla je Nataša Vitasović iz PU istarske. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of