KULMINIRALE NESUGLASICE IZMEĐU SUPRUŽNIKA S PULSKOG PODRUČJA 

Na silu upala bivšem mužu u stan i odvela zajedničko dijete


Nesuglasice između supružnika s pulskog područja u jeku brakorazvodne parnice, koje se i u ovom slučaju, čini se, prelamaju preko djece, u srijedu su kulminirale privođenjem nekoliko osoba u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Zbog zaštite maloljetnog djeteta i obitelji u kojoj su narušeni odnosi između supružnika, odnosno roditelja djeteta, policija nije iznosila detalje ovog slučaja, ali je demantirala da se radi o otmici.

Kriminalističko istraživanje dovršeno je sinoć u večernjim satima, a od glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Vitasović doznajemo da je policiji u srijedu u poslijepodnevnim satima popodnevnim satima 36-godišnjak prijavio nasilno oduzimanje djeteta od strane majke, te da su ga fizički napala dva muškarca. Sve se to odigravalo u stanu u kojem je bio s djetetom.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 40-godišnjakinja počinila kaznena djela povrede djetetovih prava i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, dok je za dvojicu muškaraca, 37-godišnjaka i 19-godišnjaka utvrđena osnovana sumnja da su počinili istovjetna kaznena djela te kazneno djelo prijetnje. Svo troje osumnjičenih su 1. veljače u večernjim satima privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske, kazala je Nataša Vitasović. (M. SARDELIN)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum