STARI JANKOVCI KOD BRTONIGLE

Krenuo bježati, PA UDARIO U POLICIJSKO VOZILO

| Autor: Mateo SARDELIN
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Zbog sumnje da je 23-godišnjak iz općine Stari Jankovci počinio kaznena djela posjedovanja rezanog duhana te zbog izazivanja prometne nesreće na području Brtonigle, umaška policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu i optužni prijedlog.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem umaška policija je utvrdila da je mladić u utorak oko 8 sati, u Novoj Vasi kod Brtonigle, nakon što su policijski službenici pristigli na adresu 23-godišnjaka radi pretrage, unatoč upozorenju policije, mladić je krenuo unazad automobilom Alfa Romeo, vinkovačke registarske oznake, bez da se uvjerio da to može učiniti na siguran način te je stražnjim dijelom vozila udario u policijsku Škodu Octaviu, pulske registarske oznake, pri čemu je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Prema svemu sudeći nije imao namjere ostati prema nalogu policije već je krenuo drugim putem. Policijski službenici su temeljem sudskog naloga obavili pretragu stana i vozila osumnjičenika, pri čemu su pronašli oko 1,97 kilograma rezanog duhana, radi čega se protiv 23-godišnjaka podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija će protiv mladića podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum