"cipelarili" ga na podu

Dvojac koji je napao čovjeka ispred trgovine u Peroju iza rešetaka: Otkriveni zastrašujući detalji kako su ga tukli

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 15. listopada 2022. ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1989.), državljanina Republike Srbije (1973.) i državljanina Republike Sjeverne Makedonije (1978.) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja osobito teške tjelesne ozljede.
Osnovano se sumnja da je srpski državljanin 12. listopada 2022. oko 16.45 sati ispred trgovine sa prehranom u Peroju udario šakom 51-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pao na tlo i ostao nepomično ležati. Osnovano se sumnja da je potom, 51-godišnjaku, dok je nepomično ležao na podu, prišao 33- godišnji hrvatski državljanin prvoosumnjičenik te ga nogom udario u glavu nanijevši mu osobito tešku tjelesnu ozljedu. 

Osnovano se sumnja nadalje, da je zatim 33-godišnjak u telefonskom razgovoru s djelatnicima hitne pomoći pogrešno opisao nastali događaj i nije postupao po uputama za postupanje prema ozlijeđenom. Sumnja se nadalje da je trećeosumnjičenik (Makedonac) koji je bio prisutan cijelo vrijeme i srpski državljanin koji je prvi udario 51-godišnjaka, napustili mjesto događaja bez pružanja pomoći oštećeniku koji je ležao nepomično bez svijesti.  

Županijski sud u Puli je 16. listopada 2022. prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i prvoosumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a drugoosumnjičeniku zbog opasnosti od bijega.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater