EKSKLUZIVNO

Danas u Medulinu u policijskoj zasjedi uhićen prevarant koji je od starice na prevaru izmuzao ogroman novac! On nije radio sam! SAZNAJEMO DETALJE

| Autor: Glas Istre
Medulin, ilustracija

Medulin, ilustracija


Pomalo filmski je razvoj vrlo ozbiljne kriminalističke priče koja se ovaj tjedan odvija u Medulinu. Danas u prijepodnevnim satima, kako Glas Istre neslužbeno doznaje, uhićen je muškarac koji je došao po novac u stan kod jedne 83-godišnjakinje, ali nije znao da je ona već prijavila problem policiji. Istarski policajci su organizirali zasjedu i muškarac, po svemu sudeći prevarant, pao im je u ruke.

Sve je počelo u ponedjeljak oko 10 sati kad je ženu na telefon nazvao muškarac koji se predstavio kao policijski službenik te je zatražio od nje da radi svoje zaštite podigne svoj novac iz banke. Nakon što je žena dan kasnije, u utorak, podigla novac, navodno oko 150.000 kuna, na vrata joj je došao muškarac kojem ga je predala. Neslužbeno, "priča" je bila da policija mora provjeriti ako su neke novčanice označene. 

Skupina lopova i prevaranata očito je bila pohlepna pa su u srijedu ponovo zvali istu ženu i tražili ako ima još novca, a ona je imala navodno oko 20.000 kuna. 

No ovaj put žena je o svemu objavijestila policiju, koja je privela muškarca koji je danas došao po novac.

Kako saznajemo, riječ je o osobi s područja Primorsko-goranske županije, a policija pretpostavlja da on nije jedini upleten u prevaru. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter