AUTOCESTA RIJEKA - ZAGREB

Bježali policiji, probili rampu kao na filmu pa završili u provaliji. Jedna osoba poginula

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Policijska uprava primorsko-goranska poslijepodne je izvijestila kako su oko 13.10 sati dobili dojavu djelatnika Hitne medicinske pomoći o prometnoj nesreći na državnoj cesti D3, na dionici između Kraljevog Jarka i Rogoznog u Gorskom kotaru.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su automobil u kojem se nalazila jedna smrtno stradala osoba te nekoliko ozlijeđenih osoba.

Prema do sad utvrđenom, do slijetanja automobila ispod razine ceste u provaliju dubine 20-ak metra došlo je zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika koji je bio mokar i sklizak od kiše.

Radi se o automobilu, stranih registracijskih oznaka, kojeg su oko 12.20 sati na autocesti Rijeka-Zagreb pokušali zaustaviti policijski službenici tijekom pojačanog postupanja sprječavanja nezakonitih migracija, a koji se nije zaustavio policiji pa niti na naplatnoj postaji Delnice-Lučice, već je probilo spuštenu rampu, nakon čega je vozač s autom pobjegao.

Dakle, nakon što je vozač pobjegao, odnosno izgubio se policijskim službenicima iz vidokruga, automobil je po dojavi djelatnika Hitne medicinske pomoći uočen na udaljenosti 15-ak kilometara od naplatne postaje, koju je ranije vozač probio s vozilom.

Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć.

Na mjestu prometne nesreće, između Kraljevog Jarka i Rogoznog, u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica općinske državne odvjetnice.

"Naglašavamo da policijski službenici tragaju za osobom koja se, najvjerojatnije u svojstvu vozača, nalazila u automobilu", priopćeno je iz PU primorsko-goranske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum