UŽAS

U Slavonskom Brodu sin ubio roditelje: "Oni su bili jako dobri, a on je bio jako bolestan"

| Autor: Portal Novi list
(Snimio Ivica Galović / Pixsell)

(Snimio Ivica Galović / Pixsell)


Policija je danas u Slavonskom Brodu uhitila 45-godišnjaka kojeg sumnjiče za dvostruko ubojstvo. Kako doznaje Dnevnik Nove TV, sin je ubio svoje roditelje. Policija je oko 13.50 sati dobila dojavu o ubojstvu u Slavonskom Brodu, u Ulici sv. Lovre.

Pronašli su tijela dviju osoba – 76-godišnjaka i 78-godišnjakinje.

“Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja”, priopćili su iz policije.

Mještani u nevjerici

“Ovo je naravno šokantno, to je dvije kuće od mene. Mislim oni su bili svi šutljivi, nitko nije s njim komunicirao. Gospođa je išla u crkvu pa kad bih prošao ona bi me pozdravila, ali on je bio šutljiv”, rekao je za Dnevnik Nove TV Matej Lajtner, susjed.

Susjedi govore da je 45-godišnjak psihički bolestan. Nije živio s roditeljima, ali često ih je posjećivao.

“Oni su bili jako dobri, a on je bio jako bolestan čini mi se. Bolovao je na živce vjerojatno”, rekao je Branko Mitrekanić, susjed.

Policiju nazvao ubojica

Policija je dojavu o dvostrukom ubojstvu dobila nešto prije 14 sati. Neslužbeno, nazvao ih je sam počinitelj.

“Očevidom koji je obavljen na mjestu događaja utvrđeno je da postoje osnovane sumnje da je 45-godišnjak hladnim oružjem usmrtio mušku osobu starosti 76 godina i žensku osobu starosti 78 godina s kojima je rodbinski povezan.

Počinitelj je uhićen i pod nadzorom policijskih službenika”, rekao je Davor Smoljan, zamjenik županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu.

Ni policija ni državno odvjetništvo za sada ne izlaze s više detalja, očekuje se da bi to mogli učiniti kad očevid završi. Dnevnik Nove TV javlja da ubojica nije bio u evidenciji Zavoda za socijalni rad.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter