preprodaja

FOTOGALERIJA / Na Giardinima uhvaćen s marihuanom

| Autor: Glas Istre


Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici interventne policije su 4. lipnja oko 22 sata u Ulici Giardini zatekli 20-godišnjaka u automobilu, pulske registracijske oznake, kako preprodaje manju količinu  marihuane 23-godišnjaku. Zbog posjedovanja droge za vlastitu upotrebu, odnosno radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv 23-godišnjaka se pokreće prekršajni postupak.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, policijski službenici uhitili su 20-godišnjaka i doveli ga u policijsku postaju. Policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu automobila te je pronađeno više vrećica s ukupno 341 grama marihuane, dok je u pretrazi stana na području Pule pronađeno više vrećica s ukupno 253.96 grama marihuane, digitalna vaga i novac za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela.

Osumnjičeni 20-godišnjak je večernjim satima 5. lipnja uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter