tragedija

Muškarac skočio s trajekta Zadar-Preko i na licu mjesta preminuo

| Autor: Nikolina Lucić
(Snimio: Luka Jeličić)

(Snimio: Luka Jeličić)


Iz još neutvrđenih se razloga muškarac danas s trajekta koji je iz Preka plovio za zadarsku Gaženicu bacio u more i na mjestu poginuo. 

Nepoznanica je još puno, a detalje još uvijek sabiru i u brodarskoj tvrtki "Jadrolinija", čija nam je glasnogovornica Marija Zaputović Mavrinac kratko kazala kako još uvijek prikupljaju informacije o samom događaju.
- Nismo još utvrdili sve detalje, ali incident se dogodio u luci Gaženica. Dobivamo informacije od kolega s terena, koji su u trenutku nesreće brzo reagirali i pozvali nadležne službe, koje su pokušali reanimirati unesrećenika. Moment same nesreće zbio se u trenutku, tako da je teško utvrditi sve detalje. No, policija je započela očevid i utvrditi će što se točno desilo, poručila je Zaputović Mavrinac, a Sonja Šimurina iz PU Zadarske nam je kratko potvrdila kako je policija oko 13.40 zaprimila dojavu o incidentu.
- Radi se o muškoj osobi koja je, unatoč pokušaju reanimacije na mještu nesreće u luci Gaženica, nažalost preminula. Policija provodi očevid nakon kojeg će se znati više detalja, poručila je Šimurina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter