rekord petka

Na području Funtane gdje je ograničenje brzine 60 km/h vozio 116 km/h!

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Foto: PU zadarska)

Ilustracija (Foto: PU zadarska)


U subotu, 20. travnja oko 12 sati u Puli, Tomasinijeva ulica, izvršenom kontrolom prometa utvrđeno je da je 35-godišnji vozač upravljao tehnički neispravnim osobnim automobilom, pulskih registracijskih oznaka, za koje je obavljenim tehničkim pregledom na cest, te izvanrednim tehničkim pregledom u stanici za tehnički pregled utvrđeno 17 većih nedostataka i četiri opasna nedostatka. Vozilo je isključeno iz prometa, a vozaču je određena kazna u iznosu od 260 eura.

Kao što je najavljeno, 19. travnja od 00 do 24 sati na području Istre proveden je 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. U navedeno vrijeme utvrđeno je 75 prekršaja prekoračenja brzine. Nadzor brzine vršen je na 40 lokacija po prijedlogu građana.

Najveće prekoračenje brzine utvrđeno je na području općine Funtana, kada je oko 17.15 sati, 58-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom dionicom državne ceste 75 Zelena laguna-Funtana, na mjestu gdje je ograničenje brzine 60 km/h, brzinom od 116 km/h. Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja brzine vozaču je određena kazna u iznosu od 660 eura i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum