Cesta smrti

U trostrukom sudaru rano jutros ozlijeđeno sedmero ljudi

| Autor: Portal NoviList
(Zvonimir Barisin Pixsell)

(Zvonimir Barisin Pixsell)


Sedam je osoba zatražilo liječničku pomoć u KBC Split nakon što su doživjeli tešku prometnu nesreću u Dicmu gdje su se na tzv, cesti smrti poznatoj po učestalim nesrećama sudarila tri vozila, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija je u utorak ujutro kratko izvijestila da se prometna nesreća dogodila u utorak oko 6.25 sati na državnoj cesti u Dicmu. Tamo je došlo do sudara tri vozila, a prema za sada dostupnim informacijama sedam osoba je zatražilo liječničku pomoć.

Zbog obavljanja očevida navedenom dionicom ceste u mjestu Dicmo promet se odvija jednim prometnim trakom.

Tijekom dana, kada završi očevid i obrada pacijenata, trebalo bi se doznati kako je došlo do te prometne nesreće i koja je težina ozljeda vozača i putnika iz sudarenih vozila.

Cesta na kojoj se dogodila prometna nesreća poznata je kao “cesta smrti”. Iako su na njoj postavljene kamere koje snimaju cestu još uvijek se nije smanjio broj poginulih na toj dionici.

U lipnju prošle godine na toj su cesti smrtno stradale dvije sestre u dobi od 25 i 21 godine, a poginule su dok su se svojim vozilom pokušale uključiti u promet. Svoj je život nešto prije te tragedije na toj cesti izgubila i 18-godišnja sportašica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater