DUX NEKRETNINE

Profesionalan pristup i uvijek na raspolaganju: Vrhunske agente odsad možete potražiti u Marulićevoj 3

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)


Priča se po gradu da nakon četiri godine poslovanja u Puli profesionalne, ambiciozne i vrijedne agente agencije Dux nekretnine odsad možete pronaći na novoj adresi! Naime, u srcu Pule, u novoj poslovnoj zgradi na adresi Marulićeva 3, proteklog vikenda velikim je partijem svečano proslavljeno useljenje agencije u moderno uređen i atraktivan poslovni prostor u kojemu će pulski tim vrhunskih Duxovih trgovaca nekretninama nastaviti raditi dobar posao te ispunjavati želje i najzahtjevnijih kupaca i prodavatelja nekretnina kako su to činili i dosad.

- Ono po čemu smo prepoznatljivi od samih početaka rada agencije Dux pa sve do danas je profesionalan pristup i činjenica da smo uvijek na usluzi svim našim klijentima, da imamo najveću ponudu nekretnina koju možemo ponuditi kroz naš portfolio te klijente koji nam nakon odrađenog posla vraćaju i kod novih kupoprodaja ponovno žele raditi s nama, što nam je izuzetno drago, kazao je vlasnik agencije Dux nekretnine Tony Jerković predstavljajući tvrtku koju je osnovao u Rijeci u siječnju 2019. godine.

Razvijeno tržište

Nakon višegodišnjeg iskustva u poslovanju s nekretninama, odlučio je slijediti svoj san i pokrenuti vlastitu agenciju. Okupio je tim mladih i ambicioznih agenata s kojima je poslovanje u samo nekoliko godina proširio na čitavu jadransku obalu, od Umaga do Dubrovnika.

- U Puli smo prisutni od početka 2020. godine i danas mogu s ponosom reći da ovdje radi sjajna ekipa od osam agenata. Premda imamo poslovnice i u Poreču i Labinu kolege iz Pule prisutni su na cijelom teritoriju Istre te su bez obzira na lokaciju na kojoj se nalazi nekretnina koja se kupuje ili prodaje, spremno na raspolaganju svim našim klijentima, kazao je Jerković dodajući kako je useljenjem novi ured u Marulićevoj ulici tim pulskih agenata dobio i kvalitetan, moderno opremljen te u potpunosti adekvatan prostor za rad.

Istra je već duže vrijeme vrlo atraktivna i tražena na tržištu nekretnina, a zbog razvijenog turizma, kaže, vrlo su tražene atraktivne kuće za odmor i vile s bazenima, ali i druge nekretnine, pogotovo stanovi u većim gradovima za kojima već neko vrijeme na tržištu vlada velika potražnja.

U najboljim rukama

- Istra je u mnogim segmentima najrazvijenija hrvatska regija te je zato predvodnica i na tržištu nekretnina. Ja sam Riječanin s korijenima i u Istri te sam na ovom tržištu prisutan već godinama i dobro ga poznajem, pa argumentirano tvrdim da zahvaljujući upravo tom razvoju ono stalno raste i ima ogromne potencijale, kaže vlasnik agencije Dux nekretnine.

Te potencijale dobro prepoznaju i njegovi suradnici i članovi tima kojima Tony Jerković, kažu, nije klasičan direktor već u svakom trenutku dostupan mentor i kolega koji je u svakom trenutku spreman pomoći i naučiti ih nečem novom u tom poslu.

- Ekipa je sjajna te bih poručio svim našim dosadašnjim i budućim klijentima da su dobrodošli i da nas potraže i našoj novoj poslovnici, jer od nas će kao i uvijek dobiti uslugu na najvišem nivou, uz pouzdanost i maksimalnu posvećenost, kao i podršku koja je jako važna prilikom kupoprodaje nekretnina, koju smo spremni pružiti svakome od njih. Bez imalo sumnje i sa sigurnošću mogu ustvrditi da će, bilo da prodaju ili traže i kupuju nekretninu, biti u najboljim rukama naših mladih, ambicioznih agenata koji će definitivno ostaviti značajan trag na istarskom tržištu nekretnina, zaključio je vlasnik agencije Dux nekretnine Tony Jerković. 

(Sadržaj realiziran u suradni s Dux Nekretninama)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater