rock'n'grill

FOTO & VIDEO / Rockerska prvomajska fešta na Hidrobazi uz najveći roštilj u Istri i koncert

| Autor: Petra Stefanović


Četvrto izdanje popularnog prvomajskog festivala Rock'n'Grill danas je počelo na Hidrobazi, a trajat će sve do subote. Veliko je "otvorenje" bilo u podne, a okupilo je već očekivano velik broj građana koji su uz najveći roštilj u Istri došli proslaviti omiljeni radnički praznik.

Uz uvijek dobro posjećenu tradicionalnu feštu Šijansku šumu, prvomajsko slavlje na Hidrobazi uz Rock 'n' Grill također se pokazao kao pun pogodak.

Ove godine se festival ne održava na istom mjestu kao i prošle godine jer se zbog posađenih novih stabala duž šetnice, nije mogla postaviti pozornica, kao ni stolovi, klupe, roštilj, šankovi..., pa se manifestacija "preselila" na obližnji parking, što se pokazalo kao još bolje rješenje.

Zamamnom mirisu koji se širio s najvećeg roštilja u Istri teško je bilo odoljeti, a u ponudi su bili tradicionalni ćevapi i pljeskavice. 

Ćevapi se prodaju po cijeni od 9 eura za porciju, ali ni to nije obeshrabrilo mnogobrojne posjetitelje koji su strpljivo čekali svoj obrok u višemetarskom redu.

Posjetitelji su uglavnom složni - svi su došli na Hidrobazu upravo zato što je organizirano unaprijed, pa oni ne moraju ništa, ali i da nije Rock'n'Grill bio organiziran, oni bi se sami okupili i organizirali.

Od posjetitelja koji su rošitljali sa strane doznajemo kako uglavnom odlaze na festival kako bi poslusali 'besplatne koncerte'. 

Iako su bili spremni za nastup, Alen Vitasović i njegov bend zbog kiše nisu krenuli sa svirkom u 18 sati, kako je bilo najavljeno. No kiša nije omela one željne zabave - uz glazbu s razglasa nastavili su druženje na Hidrobazi.

Rock n' Grill festival na Hidrobazi traje do subote, uz svakodnevne koncerte, te će u četvrtak nastupiti Opća Opasnost i Big Wave, u petak Gustafi i Šajeta, a u subotu Giuliano & Diktatori i Night Express.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of