izložili likovne radove

Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju na pulskoj tržnici obilježila Svjetski dan Sunca

| Autor: Glas Istre
(Foto Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju)

(Foto Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju)


Na Gradskoj tržnici Pula korisnici Udruge roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije - Pula danas su obilježili Svjetski dan Sunca izlaganjem likovnih radova nastalih u eko-likovnoj radionici pod vodstvom likovnog terapeuta Helene Pole.

Sunce je jedan od najsigurnijih i najdostupnijih obnovljivih izvora energije i ne zagađuje okoliš. Zemlji daje 80 tisuća milijardi kilovata u sekundi, što je nekoliko puta više od svih elektrana na svijetu.

(Foto Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju)(Foto Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju)

Korisnici su ovom aktivnosti poslali poruku koliko je Sunce značajano u poticanju korištenja obnovljive i ekološki čiste solarne energije.

Aktivnost se provela u sklopu projekta "Srcem do sinergije ekologije i zdravlja", koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater