Ilustracija (Unsplash)
Salate su odličan izbor za gotovo svaki obrok: osim što s njima možete beskonačno eksperimentirati u pogledu namirnica, okusa i začina, gotove su za čas i ne padaju teško na želudac.
Osim toga, u salate možete "upakirati" bezbroj kvalitetnih i nutritivnih namirnica bez da preuzmu većinu okusa, a rezultat je lagano, zdravo i zasitno jelo.
Danas prenosimo recept food infuencerice Danielle Brown za ovu ukusnu kuk-kus salatu s pestom. Radi se o pravoj zelenoj eksploziji okusa koja će vam se zasigurno svidjeti.
Kus-kus pripremite po uputama na pakiranju i pustite ga sa strane da se malo ohladi.
Tikvicu nasjeckajte na kockice te ju ispirjajte na malo maslinovog ulja, posolite i poparite.
Uzmite poveću zdjelu i sve sastojke stavite u nju i dobro promiješajte! Kako bi ova salata bila veganska, feta sir zamijenite veganskom supstitucijom i to je to – uživajte u zdravoj i ukusnoj salati!