bogatstvo doživljaja, zabave, mirisa i okusa

Čarolija opatijskog Adventa - uživajte u raskošnoj zimskoj bajci uz more

| Autor: Promo
(Snimio Anton Unković)

(Snimio Anton Unković)


Najljepši Advent uz more ispunio je Opatiju čarobnom atmosferom, prekrasnim ugođajem raskošno uređenog grada, atraktivnim programima u svakom kutku grada, na morskim valovima i na obroncima Učke, kao i jedinstvenom blagdanskom ponudom za "velike i male".

(Snimila Vasja Pinzovski)(Snimila Vasja Pinzovski)

Opatija je i ove godine zasjala blagdanskim sjajem, a posjetiteljima pruža bogatstvo doživljaja, zabave, mirisa i okusa kroz raznolik i atraktivan program. Najljepši Advent uz more odvija se u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije od 25. studenog do 8. siječnja na brojnim gradskim lokacijama. Prostor Umjetničkog paviljona Juraj Šporer i park sv. Jakov koji ga okružuje već su tradicionalno mjesta veselih druženja. Uz svakodnevne glazbene programe, izvrsna blagdanska atmosfera začinjena je okusima i mirisima prigodnih božićnih specijaliteta, a u radionicama, animacijama i predstavama za djecu uživaju oni najmlađi. Posjetitelji mogu uživati i u prekrasno uređenom parku Angiolina gdje ih vikendom i praznicima očekuju glazbeni nastupi i svjetlosna čarolija.

(Snimila Vasja Pinzovski)(Snimila Vasja Pinzovski)

Opatijska Ljetna pozornica otvorila je svoja vrata i postala "zimska" pozornica s najatraktivnijim klizalištem u regiji, a "Ledena čarolija" s prigodnom gastro ponudom i raznovrsnim glazbenim programima vikendom, mamac je za sve generacije. Adventskom atmosferom odiše i opatijska Slatina - "Xmas Street Lungomare Advent" nudi bogat zabavni program uz puno žive glazbe i zanimljivih događanja za djecu te druženje s Djedom Božićnjakom.

- Opatija je uvrštena među najljepše uređene gradove u Europi a opatijski Advent s ponosom nosi titulu European Best Christmas Lights te je postao snažan motiv za dolazak brojnih domaćih i inozemnih gostiju u Opatiju.

(Snimio Anton Unković)(Snimio Anton Unković)

Ispred nas je čarobno vrijeme, u kojem će se održati više od 200 različitih programa i čeka nas puno dobre glazbe, zabave za djecu i za odrasle, ali i odlična gastronomska ponuda. Advent u Opatiji važna je kockica u mozaiku uspješne opatijske turističke priče, a rezultat je to iznimno kvalitetne suradnje Turističke zajednice, Grada Opatije, gradskih ustanova i gospodarstvenika, koji zajedno ulažu napore kako bi svake godine unaprijedili adventsku ponudu. Uz brojne programe i čarobnu atmosferu koja se osjeti u svakom kutku grada, Advent pruža poseban blagdanski ugođaj - poručila je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Suzi PetričićSuzi Petričić

Opatija je tradicionalno mnogima omiljeno mjesto za doček Nove godine koji će ove godine biti organiziran na više lokacija u gradu, ugostiteljskim objektima te hotelima i terasama opatijskih hotela.

(Snimio Anton Unković)(Snimio Anton Unković)

Više informacija:

www.visitOpatija.com

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater