PULA

Pula: Pošteni nalaznik vratio oko deset tisuća kuna, policija pronašla vlasnicu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U pulsku Policijsku postaju u utorak ujutro došao je stariji muškarac s omotnicom u kojoj je bilo oko deset tisuća kuna, a policija je ubrzo pronašla vlasnicu koja je izgubila novac, priopćili su u srijedu iz istarske policije, dodajući kako je pošteni nalaznik želio ostati anoniman. 

Naime, u pulsku Policijsku postaju u utorak ujutro došao je stariji muškarac koji je, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želio ostati anoniman i koji je policijskim službenicima predao omotnicu u kojoj je bilo oko deset tisuća kuna. Muškarac je omotnicu pronašao u 10,10 sati na pločniku u Zagrebačkoj ulici, a kad je vidio što je u njoj, nije dvojio ni trenutka, nego je novac odmah donio u policijsku postaju.

Policijski službenici ubrzo su pronašli vlasnicu izgubljene omotnice, koja je jutros došla u policijsku postaju i uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac koji je podigla kako bi platila račune. 

Istarska Policijska uprava zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, upozorio na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum