NAJNOVIJE


TOMISLAV ČULJAK

Dosta mi je muke u karijeri, želim godinu dana uživati u nogometu


Daj da prvog dana u svlačionici bude 20 momaka s potpisanim ugovorima te da se treneru kaže da ima po dvojicu igrača na svakoj poziciji i neka izvoli raditi. Tako se radi u ozbiljnom klubu i svi mi želimo da to Istra 1961 postane, ja prvi, rekao je Čuljak

Na "Drosini" ništa novog. Ono najbitnije, hoće li novi vlasnik Istre 1961 postati španjolska korporacija ili Kermas grupa Danka Končara još uvijek nije odlučeno i, po svemu sudeći, neće ni biti dok se pulski gradonačelnik Boris Miletić ne vrati sa službenog puta u Kini, a to bi trebalo biti u četvrtak. Darko Podnar, izvršni direktor i član Upravnog odbora kluba, posljednjih dana ne odgovara na pozive i teško ga je uživo negdje uloviti te nam je, samim tim, onemogućeno da iz prve ruke provjerimo jesu li Španjolci s kojima obilazi stadion "oni" Španjolci. S obzirom da su, između ostalog, viđeni i u fan shopu, možda je riječ o navijačima koji su navratili da kupe obilježja dragog im kluba, ali nekako smo bliži teoriji da je riječ o predstavnicima potencijalnih novih vlasnika pulskog prvoligaša.

Sve su glasnije i priče kako pojedini hrvatski igrači, a pritom ne mislimo na one koji su u prošloj sezoni nosili zeleno-žuti dres, dobivaju pozive u kojima ih se pita jesu li raspoloženi karijeru nastaviti na "Drosini". Po kuloarima, osoba koja kontaktira igrače je Mario Brkljača, sportski direktor Rudeša u prošloj sezoni, što je još jedna poveznica sa španjolskim preuzimanjem Istre 1961. Bilo kako bilo, činjenica je da igrače koji su u prošloj sezoni stanovali u pulskoj svlačionici nitko nije kontaktirao, kako one kojima ugovor istječe tijekom ovog tjedna, tako i one koji su još uvijek vezani uz pulski klub, a to su Dino Halilović, Dejan Maksimović i Tomislav Čuljak. (PIŠE Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter