NAJNOVIJE


USPJEH DVOJCA IZ FIT LINE TEAMA

IBFF SVJETSKO PRVENSTVO 2018: Pulski bilderi osvojili svjetske naslove


Stjepan Matošević je do naslova IBFF svjetskog prvaka stigao u kategoriji World champion men's physique 2018. dok je Daniel Županić svjetski naslov osvojio u kategoriji World champion junior bodybuilding

Pulski bilderski dvojac, Stjepan Matošević i Daniel Županić, okitio se naslovima svjetskih prvaka na IBFF World Championship 2018. natjecanju, koje se održalo u slovenskim Brežicama ovog vikenda. Stjepan Matošević slavio je u jakoj konkurenciji u kategoriji World champion men's physique 2018. dok je Daniel Županić naslov ponio u kategoriji World champion junior bodybuilding.

Kako je IBFF natjecateljska fitness i bodybuilding sezona pred vratima natjecanje u Brežicama bilo je jedno od najzanimljivijih domaćim i stranim natjecateljima. Kada se uzme u obzir vrlo razvijena tjelograditeljska scena u Hrvatskoj i Sloveniji, iskusni organizatori su to stavili na veći nivo te je u Brežicama bio zaista pravi bodybuilding/fitness spektakl, koji je privukao mnoge natjecatelje iz Europe i svijeta. Dovoljno je reći da su natjecatelji stizali iz Rusije, Južna Afrike, Indije i mnogih drugih zemalja svijeta. (G. ROJNIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter