THE CHALLENGE

EKSKLUZIVNO: Bili smo na setu planetarno popularnog MTV-evog reality showa koji se snima u Istri! Pogledajte što čeka natjecatelje u Šišanu!

| Autor: Ružica KORACA


37. sezona MTV-evog reality showa The Challenge snima se u Istri, a danas i sutra sudionici borave na šišanskoj Svetici. U Šišanu smo ekskluzivno snimili postavljanje prepreka za natjecatelje. Uvjeti nisu bili idealni jer je padala kiša, a kako su se natjecatelji snašli vidjet ćemo kad počne emitiranje.

Informacije o snimanju praktički je nemoguće dobiti, sve je obavijeno velom tajne.

- Ovdje sada nema nikog odgovornog iz produkcije. Mi smo ovdje kako bi postavili što treba. Znamo da snimanje počinje sutra", rekli su nam radnici koje smo zatekli na postavljanju zapreka.

Susretljiviji je bio načelnik Općine Ližnjan koji nam je otkrio ono što smije.

- Suglasnost za korištenje obale izdana je od 20. do 22. travnja, uz obveznu vraćanja javne površine u prvobitno stanje u što kraćem roku, kao i saniranje makadamskog puta. Kad serija bude prikazivana na američkom tržištu, to će nam sigurno biti ogromna promocija, kazao nam je Marko Ravnić, načelnik Općine Ližnjan.

Ovaj reality show ima veliki broj poklonika širom svijeta, a dio njih će sigurno nakon prikazivanja 37. sezone željeti vidjeti lokacije na kojima se snimao show. Istra se pokazala kao odlična kulisa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater