NAJNOVIJE

POSAO.HR

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?


Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!


Plodine zapošljavaju na poziciji: Category manager (m/ž) u Rijeci. Poslodavac vam nudi temeljito uvođenje u posao, stimulativna primanja te profesionalno, dinamično i ugodno radno okruženje. Od vas se očekuje VSS – ekonomskog ili srodnog smjera i poznavanje MS Office paketa. Želite li postati dio tima, prijavite se putem brze prijave na posao.hr-u!


LPP Croatia d.o.o., vodeći modni trgovački lanac odjećom u Poljskoj, ima otvorene 4 radne pozicije za rad u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu! Store Manager, Logistic & Loss Prevention Officer, samo su neke od pozicija koje možete potražiti na linku, pravovremeno se informirati o uvjetima i prijaviti se na vrijeme. Sretno!


Adecco, za klijenta – uspješnu internacionalnu kompaniju, zapošljava na poziciji: Referent u odjelu brige o korisnicima (m/ž) za podružnicu u Puli. Posao uključuje komunikaciju s korisnicima talijanskog govornog područja, pružanje korisničke podrške te odgovaranje na upite i evidentiranje kontakata s korisnicima. Poslodavac nudi plaćeno usavršavanje talijanskog jezika, bonuse te plaćenu edukaciju metodom “gamification”.


Aquapark Istralandia d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za suradnika u marketingu (m/ž) za rad u Poreču. Na ovom poslu vas očekuje organiziranje i koordiniranje izrade svih promotivnih materijala (kataloga, brošura, letaka, cjenika...), sudjelovanje u izradi poslovnih planova, marketinških planova te izrađivanje raznih analiza, projekata, prezentacija, nagradnih natječaja i obrada podataka. Provjerite ostale detalje ovdje i prijavite se na vrijeme.


GRAWE zapošljava 2 djelatnika na poziciji: predstavnik prodaje (m/ž) u Umagu. Na ovom poslu očekujte rad sa strankama te po potrebi i rad na terenu u svrhu ostvarenja svojih ciljeva. Dinamični ste, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi? Ne oklijevajte s prijavom putem brze prijave, sretno!

(Promo)