od 23. do 25. studenog

Sajam Design District Rovinj 2023 - susret turizma i dizajna interijera i eksterijera

| Autor: Promo
Design District Rovinj

Design District Rovinj


Rovinj će od 23. do 25. studenog 2023. godine postati središtem kreativnosti i inovacija u sektoru uređenja interijera i eksterijera za turističke, javne i privatne objekte. Design District Rovinj, međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera, u svojem bogatom izdanju predstavlja više od 90 renomiranih brendova i stvara most između sektora turizma i svijeta arhitekture i dizajna.

Ovaj specijalizirani sajam i najvažniji događaj u svijetu dizajna interijera turističkih objekata regije, stavlja naglasak na trendove i održivost, dajući odgovore na pitanja o tome što 'novi gosti' traže i kako stvoriti prostore koji ne samo da ih privlače već i odražavaju ekološku svijest i inovativnost. Izlagačke cjeline predstavljaju mnoštvo tema: od podnih i zidnih obloga, vrata prozora, namještaja za hotelske i druge interijere, opreme, umjetničkih slika i skulptura pa sve do digitalnog poslovanja.

Design District RovinjDesign District Rovinj

Osim što je prilika za hotele, restorane, apartmane, kampove i vile da povoljno i na vrijeme opreme svoje objekte, sajam je i platforma za dogovaranje suradnje s pouzdanim dobavljačima. Ono što Design District čini jedinstvenim jest njegov fokus na proizvode i usluge visoke kvalitete i dizajna, naglašavajući važnost zelene gradnje i ekologije u okviru turističke ponude.

Turistički sektor je sve svjesniji da gosti žele boraviti u objektima koji imaju priču, a te priče se sve češće pišu kroz prizmu održivosti. Design District Rovinj odgovara na ovaj trend kroz svoje izlagačke cjeline koje se savršeno uklapaju u narativ 'zelene' filozofije. Na sajmu će biti predstavljeni proizvodi koji promoviraju energetsku neovisnost, ekonomsku isplativost i očuvanje okoliša, sve s ciljem zadovoljenja potreba savjesnih putnika koji traže više od standardne ponude.

Design District RovinjDesign District Rovinj

Design District, donosi najnovije iz svijeta uređenja prostora, ujedno pruža i edukativnu platformu kroz seriju radionica i predavanja.

Arhitekti i dizajneri interijera na Konferenciji Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Zelenog plana, kroz aktualne teme i izvrsne predavače dobiti će znanje o održivoj arhitekturi i uređenju prostora. U programu stručnog usavršavanja konferencija se vrednuje s jedanaest (11) sati.

Dani privatnih iznajmljivača – DAPI je specijalizirano edukativnog događanje koje je besplatno i na kojem će se predstaviti inovacije u digitalizaciji poslovanja s naglaskom na domaće booking portale koji uvode transformaciju načina iznajmljivanja.

Design District RovinjDesign District Rovinj

Posjetitelji će imati i veliku čast i zadovoljstvo za nepce posjetom jednoj od izlagačkih cjelina koja se po prvi puta održava na sajmu Design District, a to je EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA. Za kušanje hrane, pića, testiranje prirodne kozmetike i ostalih proizvoda, kao i za njihovu kupovinu, posjetitelji će sigurno rado odvojiti dio vremena koje su planirali za posjet sajmu.

Pružajući tako sveobuhvatne sadržaje, Design District Rovinj postavlja se kao impresivan događaj koji ne samo da odražava trenutne trendove, već i kroji put budućnosti turističkog i dizajnerskog sektora. Prilika koja se ne propušta, od 23. do 25.11. je da se da postane dio ovog kreativnog stapanja estetike i funkcionalnosti, i to u jednom od najljepših hrvatskih gradova, koji će ovom prilikom zasjati punim sjajem kroz prizmu dizajna i inovacija.

Design District RovinjDesign District Rovinj

Radno vrijeme, u četvrtak, 23. i u petak 24.11. je od 10 do 18 sati, a u subotu, 25.11. od 10 do 17 sati.

Dobrodošli na mjesto odličnih poslovnih prilika! www.design-district.net

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini