NAJNOVIJE


CJELODNEVNA MANIFESTACIJA

PREDSTAVLJANJE PULSKIH UDRUGA: Danas cijeli Rojc u akciji!


Danas će Rojc biti od jutra do mraka u akciji. Jednom godišnje pod nazivom "Akcija Rojc" priređuje se zajednička manifestacija svih udruga u DC-u Rojc koja pruža jedinstvenu šansu da građani stegnu uvid u razne aktivnosti korisnika Društvenog centra Rojc.

Program u unutarnjem dvorištu Rojca počeo je već u jutarnjim satima. Odred izviđača pomoraca "Uljanik" Pula izveo je postavljanje pokaznog logora, a Puhački orkestar Grada Pule upriličio je koncert otvorenja Akcije Rojc.

Art Baazar - izložba i prodaja umjetnina i rukotvorina odvijat će se u jutarnjim satima od 10 do 13 sati i u popodnevnim satima od 18 do 21 sati. Ljetni TiDam-TiDaš swap sajam razmjene u Rojcu odvijao je ujutro kao i prezentacija Udruge za autizam Istra i Udruge Merlin.

Udruga cerebralne paralize Istarske županije održala je likovnu radionicu a Gradska radionica - The Town Workshop kreativnu radionica za djecu.

Od 10 do 21 sati odvijat će se Unity TWG Together We Grow: urban highline meeting. Predstavili su se u jutarnjim satima i Info pult volonterskog centra te Capoeira - Pula - Jacobina Arte Croatia i Plesni Studio Fiesta SPK .

U popodnevnim satima od 18.30 do 19 sati održat će se koncert voditelja i učenika Glazbene udruge Figaro. Nakon toga, od 19 do 19.45 sati plesnom točkom će se predstaviti Studio Zaro Pula. Od 19.45 do 20.20 sati AB Original izvest će plesnu točku. Istovremeno će se u prostorijama udruga DC Rojc odvijati "unutarnji" popratni program udruga. Na 3. katu od 12 do 14 sati Visualia Festival predstavit će se Light grafittima. Od 16 do 18 sati u prizemlju će Udruga za skrb oboljelih od celijakije Istarske županije održati prezentaciju pripreme palačinki s bezgutenskim brašnom. Od 17 do 20 sati u Dnevnom boravku igrat će se društvene igre. Na 2. katu od 19. 30 do 20 sati svoja će vrata otvoriti Makedonsko kulturno društvo Istarske županije "Sv.Kiril i Metodij". Od 19 do 22 sata na 3. katu studio Kapula otvara vrata svog foto studija. Od 19 do 21. 30 sati u Klubu Kotač najavljeno je otvorenje Hrvatskog Tiancai Taijiquan Instituta. Nakon toga u 22 sata u Kotaču počinje Just Another Contest - After u Kotaču.

U skate parku će se od 16 do 22 sata održavati skate kontest Just Another contest, dok će se u prostorijama Studentske udruge Pula održati Afterparty Akcije Rojc - Munchies Sound System. (L. B.)


Podijeli: Facebook Twiter