NAJNOVIJEPRVI PUT U HRVATSKOJ

Britanska pjevačica Sophie Ellis Bextor dolazi na Rovinj Beach Polo Cup


Svjetski poznata britanska glazbenica Sophie Ellis Bextor nastupit će 9. lipnja prvi puta u Hrvatskoj, u Rovinju u sklopu ovogodišnjeg trećeg izdanja Rovinj Beach Polo Cupa, koji će se održati od 8. do 10. lipnja na rovinjskoj plaži Porton Biondi, najavili su organizatori Adris grupa i kompanija Maistra.

Sophie Ellis Bextor nastupom u Rovinju ujedno otvara i ovogodišnji Rovinj Summer Music Festival, koji će tijekom ljeta ugostiti brojna glazbena imena, a povodom dolaska u Hrvatsku poručila je da se veseli koncertu te da će sa svojim bendom prirediti najbolje od glazbe. Na koncertu će izvesti i neke od svojih najvećih hitova, poput "Murder on the Dance Floor", "If this Ain't love", "I Won't Change You" i druge.

Osim njenog nastupa, organizatori Polo turnira za posjetitelje su u Rovinju pripremili i druge zabavne i atraktivne sadržaje s puno plesa i glazbe, uključujući i nastup hrvatske pjevačice Franke Batelić i drugo, što će sve pridonijeti da Rovinj u tim danima bude središte zabavnog i sportskog života na sličan način kao i vrhunska polo odredišta u svijetu poput Dubaija, New Yorka i Miamija.

Ljubitelji tog sporta, i igrači i publika, u Rovinj će, kako najavljuju, stići gotovo iz cijelog svijeta, te dodatno popuniti rovinjske hotele Maistre, koji dobre rezultate bilježe i tijekom ovogodišnje predsezone, dok su za ljeto gotovo u potpunosti već rezervirani.

"U lipnju zbog Polo turnira i nastupa pjevačice Sophie Ellis Bextor očekujemo bolje rezultate popunjenosti nego u lanjskom lipnju, a kako se radi i o gostima više platežne moći vjerujemo da će i potrošnja u Rovinju biti veća", kažu iz Maistre, napominjući da je organizacija Polo turnira na svjetskoj razini vrlo zahtjevan posao, kako zbog ljudi odnosno natjecatelja, tako i zbog rasnih konja koje dovode u Rovinj i za koje također treba posebna organizacija.

U samom sportskom dijelu Polo turnira natjecat će se šest međunarodnih timova u kojima su igrači 11 različitih nacionalnosti sa više od 60 argentinskih konja, čije će utakmice ove godine građani i druga publika uz simbolične cijene ulaznica moći pratiti iz nove, moderne i veće nego u prve dvije godine arene na plaži Porton Biondi s pogledom na starogradsku jezgru Rovinja.

"Sretni smo što će Rovinj treću godinu za redom ugostiti polo igrače iz svijeta, a novost ove godine su dnevne i večernje utakmice, i nadamo se da će publika uživati", poručio je uoči turnira predsjednik organizacijskog odbora Rovinj Beach Polo Cupa Uwe Zimmermann.

Naglasio je i da je taj turnir jedinstven sportsko-turistički događaj, jer je ujedno i jedini polo turnir u ovom dijelu svijeta koji se održava na pijesku, a kao i na prva dva turnira i na ovom će se utakmice igrati tri dana, s finalom u nedjelju, dok je za subotu ujutro predviđena parada s konjima po ulicama Rovinja.

U sve se uključuju i najbolji rovinjski restorani, koji će tijekom turnira nuditi poseban jelovnik po promotivnim cijenama posvećen Rovinj Polo Beach Cupu.

(Hina)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam