NAJNOVIJE


ZAVRŠIO OVOGODIŠNJI CIKLUS PROJEKTA "SERVA ZA BUDUĆNOST"

Više od 80 pulskih vrtićaraca "diplomiralo" osnove pingića


Loptica, reket i diploma o uspješno završenom stolnoteniskom vrtiću nagrada je koju je danas dobilo 82 mališana iz četiri skupine dječjeg vrtića Mali svijet - Izvor, Latica, Veruda i Zvončići, koji su jučer u velikoj dvorani Doma sportova "Mate Parlov" imali završnu demonstraciju naučenog u sklopu sportsko-edukativnog projekta Serva za budućnost.

Četvrta je to godina suradnje Stolnoteniskog kluba Pula i Dječjeg vrtića Mali svijet. Mališani, popularno zvani "pandići" su od lanjskog listopada, završno s jučerašnjom demonstracijom, kroz dva treninga tjedno po sat vremena ovladali stolnotenisku abecedu, od pojmova do osnovnog znanja, pokreta i poteza specifičnih za ping pong. Prva prezentacija bila je u prosincu, nakon prva dva mjeseca rada, a jučer su mališani pokazali što su sve usavršili u posljednjih pet mjeseci

Završnicu projekta uobičajeno je popratila i izložba likovnih radova mališana, koji su nastali u sklopu projekta, odnosno paralelno s treninzima koje su odrađivali u dvorani STK Pule, također u sklopu Doma sportova. Ove godine klince su uvježbavali treneri Stolnoteniskog kluba Pula, Alen Ivančin, Vlado Milosavljević i Bogdan Dekić, te kineziolog Marko Čakan, stručni suradnik u Malom svijetu. (M. VUKŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter