NAJNOVIJE


MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR ARENA CUP 2018.

Osam prvoligaških klubova na Arena Cupu


Od 21. siječnja do 31. siječnja na nogometnim terenima sportskog centra u Medulinu održat će se 4. međunarodni nogometni turnir ArenaCup 2018.

Organizator Arena Cup turnira je Turistička zajednica Općine Medulin, dok je hotel Arena Hospitality Group Park Plaza Belvedere u Medulinu domaćin smještaja svih ekipa turnira.

Na pozivnom turniru će gostovati osam prvoligaških klubova, podijeljenih u dvije skupine, Ceja i Finera, s po četiri momčadi. U svakoj skupini će se odigrati po tri utakmice na nogometnim terenima u Medulinu, nakon utakmica u skupinama ekipe će se nadmetati za plasman od 3. do 8. mjesta, dok će prvoplasirane momčadi odigrati finalnu utakmicu.

Na ovogodišnjem turniru gostovat će momčadi: NK Inter Zaprešić, FK Borac Banja Luka, NK Slaven Belupo Koprivnica, NK Aluminij Kidričevo, NK Lokomotiva Zagreb, HŠK Zrinjski Mostar, HNK Cibalia Vinkovci i NK Ankaran.

Turnir se održava tijekom pripremnog ciklusa momčadi za predstojeći proljetni dio sezone, te će pored utakmica momčadi odrađivati niz pripremnih treninga. Arena Cup je sada već tradicionalan turnir koji okuplja vrhunske nogometne klubove i koji je vratio imidž destinacije Medulin kao idealnog mjesta za nogometne pripreme.

U sportskom centru Arena Hospitality Grupe će se pored "Arena Cup" turnira, u terminu 4. do 10. veljače biti organiziran Medulin Cup međunarodni nogometni turnir. Na proljeće nam slijede međunarodni turniri nižih dobnih skupina u9 do u19 "Medulin Cup", "Istria Cup" i "Coppa Adriatica", te tradicionalni turnir Zagrebačkog Nogometnog Saveza. Tijekom veljače i ožujka u Medulinu će gostovati brojne profesionalne i amaterske nogometne ekipe.

Svi sudionici turnira će biti smješteni u sportskom hotelu Park Plaza Belvedere u Medulinu. Hotel sa svojih 427 suvremeno opremljenih soba, prilagođen je kompletno sportašima.

Vanjski sportski sadržaji hotela i sportskog centra u Medulinu između ostalog obuhvaćaju osam travnatih nogometnih igrališta, tenis terene, odbojku na pijesku te atletsku stazu s četiri trake i bacališta. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter