NAJNOVIJE


U PULI SE SNIMA HORROR "C.L.E.A.N."

Holivudske zvijezde stižu u Pulu


U Puli traje snimanje filma horrora "C.L.E.A.N.", a među glumcima koji bi se uskoro trebali pridružiti međunarodnoj filmskoj ekipi su i holivudske zvijezde Tom Sizemore i Costas Mandylor. Snimanje će trajati do 20. prosinca, samo u Puli, i to uglavnom oko Ville Vulin, a već su snimljene neke scene na Lungomareu.

- Super je lokacija, super je smještaj i ekipa je dobro, zadovoljan je producent filma Vjekoslav Katušin iz Dream Team Picturesa koji film opisuje kao mystery thriller.

Radnja se zbiva u udaljenom sanatoriju u kojem pacijenti prolaze kroz pakao zbog metoda kojima ih podvrgava doktor, te oni pokušavaju preživjeti. Koproducent je Jani Zombori Banovac iz Filmskog centra Istre iz Pule, a film režira Talijan Aurelio Toni Agliata. Scenarij za film napisao je Konstantin Georgiou.

Tom Sizemore poznat je po ulogama u filmovima kao što su "Spašavanje vojnika Ryana", "Vrućina" ili "Rođene ubojice", dok je Mandylor, inače rođen u Australiji, glumio u serijalu filmova "Slagalica strave", a poznat je i iz serija "Seks i grad", "Navy CIS" ili "Kućice u cvijeću".

U filmu još glume Jenny Paris, Maik van Epple, Fred Lobin, Agnes Burger, Marisa Mattioli i Angelo Borer. Zombori Banovac glumi u filmu kao i Puljanin Mateo Kliba, dok se neki drugi Puljani poput Vase Vulina pojavljuju kao statisti.

Vlasnik Ville Vulin u St. Moritzu primio dva hotelska Oscara

Vlasniku malog pulskog hotela Villa Vulin koja se ovih dana našla kao jedno od mjesta radnje filma C.L.E.A.N. u subotu je u Švicarskom St. Moritzu uručeno veliko svjetsko priznanje World Luxury Hotel Awards. Nakon pregršt nagrada na nedavnom turističkom sajmu u Novom Sadu i jednako sjajne nagrade dobivene u Londonu prije dva mjeseca, kada je Villa Vulin proglašena najboljim malim hotelom s pet zvjezdica u Europi, Vaso Vulin vratio se kući s čak dva "hotelska Oscara", dodajući tako još jedan, možda najsjajniji biser dosad bogatoj istarskoj turističkoj kolajni.

- Od tri kategorije za koje smo se natjecali ove godine, internetskim glasovanjem gostiju pobijedili smo u dvije kategorije, odnosno, proglašeni smo najboljim malim hotelom i najluksuznijim boutique hotelom u Hrvatskoj za 2017. godinu. Biti u društvu najboljih svjetskih hotela, koji su dosad nosili ovu nagradu, a koja se neslužbeno smatra svojevrsnim hotelskim Oscarom, za nas je velika čast i odgovornost. Kada pogledam sve nagrade koje smo ove godine osvojili, možemo se pohvaliti da smo trenutačno najtrofejniji mali hotel na svijetu, rekao je zadovoljno Vaso Vulin. (M. RADIĆ, P. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter