NAJNOVIJE


POSAO.HR

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?


Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Roan Camping Holidays, tvrtka koja nudi bogato opremljene luksuzne šatore i mobilne kućice u vrhunskim kampovima u južnoj Europi, s petnaestak kampova u Hrvatskoj, zapošljava domaćina/icu u Poreču, Taru, Puli, Šibeniku. Radno mjesto je u autokampu, a osiguran je zajednički smještaj u mobilnoj kućici (početak i kraj sezone) i luksuznom šatoru (visoka sezona). Radi se u manjem timu uz pomoć stručnog vodstva. Raditi i živjeti u autokampu, okružen prirodom i turistima iz cijeloga svijeta mnogima je jedno lijepo i jedinstveno iskustvo. Provjerite detalje natječaja i prijavite se.

Sweet Travel d.o.o. traži vozača D kategorije za vozilo autobusa u turizmu, na području Hrvatske. Rad je na određeno vrijeme s mogućnošću produženja ili potencijalnom mogućnošću stalnog radnog odnosa. Potrebno vam je znanje engleskog jezika, a cijeli natječaj potražite na linku i prijavite se.

Kempinski Hotel Adriatic 5* zapošljava na 5 radnih pozicija u Savudriji. Traži se: Sales executive (m/ž), Sobarica (m/ž), A’ la carte konobar (m/ž), Pomoćni djelatnik na baru ili u restoranu (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž). Kempinski Hotel Adriatic nalazi se u mjestu Savudrija, 10 kilometara od grada Umaga i sastoji od 186 soba i apartmana, prijemnog odjela, 2 restorana, 3 bara, 3 kuhinje, slastičarne te kongresnog centra. Uz sam hotel, nalazi se i najveće golf igralište u Istri. Ako ste komunikativni, spretni, samostalni u radu, energični, pozitivni i poštujete kolektiv u kojem radite, pridružite nam se! Klik na link!

Grawe Hrvatska d.d. zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) na području Opatije i okolice. Na ovom poslu dobit ćete priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka te radite na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva. Proaktivni ste komunikativni i spremni na kontakt s velikim krugom ljudi? Prijavite se ovdje.

Tvrtka Tommy d.o.o., jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj s prodajnom mrežom od 190 visokostandardiziranih prodavaonica te 3.500 radnika, proširuje svoj tim i zapošljava prodavača (m/ž) za područje Novalje, Privlake, Vira, Nina, Starog Grada (Hvara), Dubrovnika i Tara. Poslodavac djelatnicima osigurava dinamično i ugodno radno okruženje, ostvarivanje dodatne zarade kroz sustav stimulacija i nagrađivanja, kvalitetan smještaj i prijevoz za kandidate s drugih lokacija te mogućnost produljenja ugovora o radu i nakon sezone. Prijave su na linku. Sretno!

Logista d.o.o., poduzeće koje spada među 400 najvećih poduzeća po ukupnom prihodu u Hrvatskoj i među 10 najvećih poduzeća u Primorsko goranskoj županiji, zapošljava prodajnog savjetnika u maloprodaji (m/ž). Na ovom poslu vas očekuje prodaja Vipnet telekomunikacijskih usluga i proizvoda, prodaja mobilnih telefona i dodatne opreme, savjetovanje i pružanje izvrsne usluge kupcima te podrška svim članovima tima u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Mjesto rada: Rijeka, Istra. Prijavite se!

McDonald's zapošljava 6 izvršitelja na poziciji: pripravnik u vodstvu restorana (m/ž) u Puli. Područje vašeg djelovanja prostor je cijelog restorana, poznavanje i primjena svih McDonald’s procedura rada u restoranu, sudjelovanje u organizaciji i provođenju orijentacije i treninga radnika u restoranu i trenera osoblja. Provjerite ostale nadležnosti i uvjete prijave na linku i sretno s prijavama.

PROMO


Podijeli: Facebook Twiter