NAJNOVIJE


NA CESTI POREČ - NOVIGRAD

Dvije osobe ozlijeđene u izlijetanju vozila


U izlijetanju vozila s kolnika u nedjelju u 5.50 sati u Tarskoj vali ozlijeđene su dvije osobe. Prometna nesreća se dogodila kada je 20-godišnjak s područja Poreča upravljao osobnim automobilom iz smjera Tara prema Novigradu te je dolaskom u desni zavoj, radi neprilagođene brzine i skliskog kolnika izgubio nadzor nad upravljačem i izletio van kolnika.

Vozilo je nakon izlijetanja s desne strane udarilo u stijenu i potom se odbilo i prevrnulo na krov te je nastavilo kliziti po kolniku. Na mjesto događaja su pored porečke policije upućeni i porečki vatrogasci koji su iz prevrnutog vozila izvlačili vozača i 17-godišnjeg suvozača te su hitno prebačeni u pulsku Opću bolnicu na liječenje.

Nakon što su liječnici utvrdili da je vozač zadobio lakše ozljede, pušten je na kućnu njegu, dok je maloljetni suvozač zadržan. Kod vozača je utvrđeno da je u sebi imao alkohola, a izvješteno je i Općinsko državno odvjetništvo. Protiv vozača za sada ide optužni prijedlog, a ukoliko se kod suvozača utvrdi da je teže ozlijeđen, tada slijedi kaznena prijava. (M. SARDELIN, fotografije snimio čitatelj)


Podijeli: Facebook Twiter