NAJNOVIJE


NAKON PULE

Dani arhitekture nastavljaju se u Labinu


Nakon što su minulog vikenda održani u pulskom Multimedijalnom centru Luka, ovogodišnji Dani arhitekture u Istri nastavljaju se idućih tjedana kroz niz naknadnih izložbi i radionica u Labinu, Pazinu, Višnjanu i Poreču.

Ova tradicionalna manifestacija trajat će tako više od mjesec dana, sve do 20. prosinca, a godišnja izložba članova Društva arhitekata Istre seli iz Pule prvo u Labin, gdje će se u petak u 14 sati otvoriti u labinskoj Gradskoj knjižnici.

To zatim čeka pazinsku Galeriju LG 1. prosinca u 19 sati, porečku Galeriju Zuccato 12. prosinca također u 19 sati, dok će se u Višnjanu od 1. do 3. prosinca održati radionica "Višnjan 2037 - Intruzije iz bolje budućnosti" koja će se baviti spekulacijama o lokalnim rješenjima budućih globalnih problema.

Dane arhitekture u Istri 2017 organiziraju Društvo arhitekata Istre i Udruženje hrvatskih arhitekata, u suradnji s galerijom MMC Luka, Arheološkim muzejom Istre, udrugom Metamedij, Pučkim otvorenim učilištem Poreč, Gradskom knjižnicom Labin i pazinskom Galerijom LG. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter