NAJNOVIJE


PULA

Pao strop u kafiću u Šijani


Nesvakidašnji događaj dogodio se ujutro u ugostiteljskom objektu u Šijani, smještenom u poslovnoj zgradi gdje se nalazi i Transcom, preko puta Kauflanda. Dok su gosti mirno ispijali jutarnju kavu, iznenada je pao kompletan spušteni strop koji se protezao gotovo cijelom dužinom kafića.

- Odjednom se čuo jak tresak, kada sam pogledala vidjela sam konobaricu vani u šoku, blijedu kao krpa, kako se trese. Tada sam vidjela unutra da se strop urušio, ljude u prašini ispod konstrukcije, koja ih je, srećom, samo okrznula po rukama. Moglo je biti gore, da im padne na glavu. Ljudi dugo nisu mogli doći sebi. U međuvremenu smo pozvali Hitnu pomoć koja je brzo došla, na svu sreću nitko nije stradao, rekla nam je jedna od svjedokinja nemilog događaja.

Vlasnik kafića također je bio izbezumljen, kao i mlada konobarica kojoj nije trebala biti ukazana liječnička pomoć, ali se nikako nije mogla smiriti od šoka. Nitko nije bio raspoložen da nam da bilo kakve odgovore, samo je vlasnik sarkastično pohvalio knaufere koji su postavili strop na, kako kaže, premale vijke. Dometnuo je da je u ovom kafiću u najmu tri godine i da je strop rađen prije njegovog ulaska u najam. Nedugo nakon događaja, na lice mjesta izašla je i policija, te sastavila zapisnik o ovom nesretnom događaju koji je, srećom, prošao bez ozlijeđenih. (P. SOFTIĆ)