NAJNOVIJE


HUMANITARNA AKCIJA "MALA BOŽIĆNA ČAROLIJA"

Vujica: Hvala svima koji su prepoznali naš humanitarni rad


Tradicionalno, Facebook humanitarci Puljani godinu završavaju akcijom "Mala Božićna čarolija". Tako su i uspješnu 2017. godinu, volonteri udruge zaključili posjetom i božićnim poklonima djeci i mladima Doma Ruže Petrović. Osim ispunjenja želja štićenika Doma, Udruga im je poklonila i televiziju, jer su u razgovoru s ravnateljicom Davorkom Belošević, zaključili da im je TV nešto što im je i više nego dobrodošlo.

U sklopu akcije, posjetili su i mnogobrojne obitelji sa željom da im uljepšaju blagdane i ulazak u novu godinu.

- Nadamo se da smo u tome i uspjeli. Uvijek se može i bolje, ali uz resurse s kojima raspolažemo učinili smo najbolje što smo mogli, veli predsjednica udruge Slađana Vujica i zahvaljuje građanima Pule i Puljštine, kao i svim organizacijama i udrugama koje ih godinama prate i surađuju s njima, koji su prepoznali njihov rad i prate ih u tom radu, kako tijekom zadnje godišnje akcije, tako i tijekom ostalih akcija cijele godine.

Predsjednica posebno ističe hvalevrijednu suradnju i pruženu pomoć u radu udruge od strane Grada Pula, gradonačelniku Borisu Miletiću, dogradonačelnicima Eleni Puh Belci i Robertu Cvek te njihovim suradnicima kao i bikerima ogromnog srca iz Twin Horn MC Croatia i njihovom predsjedniku Ediju Ljubiću.

- Grad je odavno prepoznao rad udruge te se uvijek uključuje u naše akcije, a isto tako i bikeri iz Twin Horn, koji osim što godinama surađuju s nama na humanitarnim akcijama, i sami pomažu djeci, mladima i potrebitim obiteljima i na tome im veliko hvala, poručuje Vujica.

Isto tako Udruga zahvaljuje osnovnim i srednjim školama, Javnoj vatrogasnoj postrojbi Pula i Brodogradilištu Uljanik. Kako napominje, učenici, profesori i djelatnici svih tih ustanova iz godine u godinu prikupljaju hranu i higijenske potrepštine koje doniraju Udruzi, a ona to potom prosljeđuje potrebitim obiteljima. Najveću zahvalu predsjednica i volonteri upućuju Brodogradilištu Uljanik čiji su djelatnici i sami u iznimno teškoj situaciji, ali to ih nije spriječilo da pomognu onima kojima pomoć treba.

Facebook Puljani humanitarci i u 2018. nastavljaju sa svojim radom i pozivaju sve koji su u mogućnosti i žele bito dio ove lijepe priče da se jave putem Facebook stranice puljanihumanitarci ili na službenu web stranicu http://fbphumanitarci.com. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter