NAJNOVIJE


NA RASKRIŽJU RIZZIJEVE I RADIĆEVE U PULI

Sudar četiri vozila


U Rizzijevoj ulici, kod već poprilično problematičnog, raskrižja s Radićevom, oko 17 sati dogodio se sudar četiri vozila od kojih je jedan, Peugeot 307 pulskih oznaka, odbačen i srušivši ogradu "zapeo"u dvorišt

U prometnoj nesreći koja se u petak oko 17 sati dogodila na peterokrakom nepreglednom raskrižju Rizzijeve, Radićeve, Budicinove i Kopove ulice lakše je ozlijeđena 22-godišnja vozačica Renaulta Clio iz Pule.

Do nesreće je došlo jer je vozačica Peugeota 307 pulskih oznaka, 32-godišnjakinja iz Karojbe, koja se kretala iz smjera bolnice prema Vidikovcu, dolaskom na raskrižje s Radićevom zanemarila znak za obavezno zaustavljanje i oduzimanjem prednosti prolaska vozilima na glavnoj cesti ušla u raskrižje.

Tu je došlo do kontakta zadnjeg lijevog bočnog dijela Peugeota i prednjeg desnog dijela Forda Mondeo pulskih oznaka kojim je iz Radićeve, ulijevo u Rizzijevu ulicu skretao 40-godišnji Puljanin. Od siline udara Peugeot je odbačen unaprijed pa je prednjim lijevim dijelom udario u prednji lijevi bočni dio Renaulta Clio kojim je na kolniku Rizzijeve bila zaustavljena 22-godišnja Puljanka. U daljnjem je kretanju Peugeot prednjim dijelom udario i u prednji dio VW Golfa, županjskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak iz Županje i koji je bio zaustavljen iza Clija.

Tada je Peugeot izletio van kolnika i udario u betonski zid kuće na broju 49 u Rizzijevoj ulici, 20-ak metara udaljenom od autobusnog stajališta. Ozlijeđenoj vozačici Renaulta Clija pomoć je pružena u pulskoj općoj bolnici a vozačici Peugeota koja je izazvala nesreću, 32-godišnjakinji iz Karojbe slijedi opći prekršajni nalog, doznajemo iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave istarske. (M. KOŠTA, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter