NAJNOVIJE

DARKO RAIĆ SUDAR BIO S PREDSTAVNICIMA RUSKOG INVESTITORA

O smjeni trenera nismo razgovarali

KLUB MORA IMATI VLASNIKA - Darko Raić Sudar (D. MEMEDOVIĆ)

Kapetan posljednji napušta brod koji tone, ali isto tako i nada umire posljednja, a da ona na "Drosini" još uvijek tinja potvrdio nam je jučerašnji poziv.

- Dok se situacija ne razriješi, nema smisla zvati igrače na pripreme i ja to sigurno neću napraviti. Čak i da napravim, vjerojatno nitko od igrača ne bi ni došao dok im netko sa sigurnošću ne potvrdi da će svi nagomilani problemi biti riješeni, a to im nitko ne može garantirati dok se ne pojavi osoba koja će preuzeti klub. Cijela priča se vrti oko vlasništva, dok se ono ne riješi na bilo kakav način, nema smisla nastavljati ovu priču. Nije više upitno ni da li mi to hoćemo napraviti, mi jednostavno više ne možemo funkcionirati na način kao što smo funkcionirali posljednjih mjeseci. Mi nemamo uvjeta za normalan rad, o tome se radi - rekao je Darko Raić Sudar.

Te bi uvjete trebao osigurati novi vlasnik, a najbliži tome da sjedne u predsjedničku fotelju na "Drosini" trenutno je jedan ruski poslovni čovjek čiji su predstavnici krajem prošlog tjedna posjetili Pulu. Tom su prilikom razgovarali i s aktualnim trenerom.

- U same pregovore puno je više od mene upućen Darko Podnar. Bila je neka priča da će se nešto više znati do ponedjeljka, ali vidim da nije ništa riješeno i da budem iskren, nemam pojma što se događa. Već mi sve ovo ispada pomalo smiješno, predugo sve to traje i ne znam više da li se imamo čemu nadati ili ne. Sve će ovisiti o tome koliko su oni ozbiljni, a to ćemo vidjeti već danas-sutra. Na žalost, vrijeme polako odmiče i svaki izgubljeni dan predstavlja nam sve veći problem. Kad bi netko došao i rekao kako će se sve srediti i da ćemo za tri dana krenuti s normalnim radom mi bi se nekako posložili, ali bojim se da mi nismo ni blizu takvog rješenja - pomalo je rezigniran Raić Sudar. - Najgore u cijeloj ovoj priči je što se svako malo pojavi neki potencijalni novi kupac i onda mi ne "čačkamo" više ništa, već se u potpunosti okrenemo njemu i izgubimo deset dana bez ikakvog rezultata. Ništa se pritom ne dogodi, samo smo vrijeme izgubili i to je problem koji se nama dogodio već dva puta, s Austrijancima i Švicarcima. Ostaje nam samo da se nadamo da će treća biti sreća. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU