NAJNOVIJE

UZBEKISTANSKO-AMERIČKA GLAZBENICA LOLA ASTANOVA U KREACIJI IVICE SKOKE

Slavna pijanistica u "ljubavnoj priči" sa Stjepanom Hauserom 


Poznata pijanistica Lola Astanova u novom videospotu sa Stjepanom Hauserom nosi kreaciju Ivice Skoke. Tražen među hrvatskim zvijezdama, Skoko je Loli kreirao glamuroznu haljinom, u kojoj je na ulicama romantične Venecije u "ljubavnoj priči" s članom hrvatskog violončelističkog dueta 2Cellos. Naime, originalna tema iz filma "Love story" bila je inspiracija za poetičnu i senzibilnu izvedbu ovo dvoje umjetnika, a crno-bijeli spot u režiji Darka Drinovca privukao je pozornost publike na društvenim mrežama.

Uzbekistanka Lola Astanova uvrštena je u top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi, no poznatija je po glazbenim uspjesima. S američkom adresom, ova pijanistica, skladateljica i producentica ima zavidnu karijeru i na vrhuncu je svoje popularnosti. Haljina, koju u spotu nosi Lola, prikazana je na posljednjoj reviji Ivice Skoke protekle jeseni, kad je dizajner proslavio 20 godina karijere.

- Jako sam sretan kad vidim da moje haljine vole i cijene i dame izvan naših granica. Posebno sam privržen našim poznatim zvijezdama koje odijevam i s mnogima sam razvio pravo prijateljstvo i volim ih vidjeti u mojim kreacijama. Lola Astanova je glazbenica svjetskog glasa i drago mi je da je baš ovu haljinu izabrala za nastup u spotu, jer joj savršeno odgovara, izjavio je dizajner Ivica Skoko. (Z. A.)