NAJNOVIJE


TURISTIČKA ZAJEDNICA FAŽANE EDUCIRA SVOJE GRAĐANE

Engleski jezik i informatika za privatne iznajmljivače

Važno je gostu dobrodošlicu zaželjeti na stranom jeziku (M. MIJOŠEK)

Tečaj engleskog jezika i radionice na računalu namijenjene iznajmljivačima privatnog smještaja sa svog područja, organizira Turistička zajednica općine Fažana. Edukacije će se održavati u veljači i ožujku, a prijave su otvorene do 29. siječnja.

Uvijek dobrodošao tečaj engleskog bit će organiziran u dvije grupe, za polaznike bez ikakvog predznanja i za polaznike s početnim znanjem, a tematski će biti prilagođen potrebama komunikacije s gostom.

Tečajevi o tome kako na tom stranom jeziku izraziti dobrodošlicu gostu, prezentirati mu smještaj ili mu predstaviti okolicu i znamenitosti fažanskog kraja, odvijat će se u Multimedijalnom centru u trajanju od 20 sati, i to od 19. veljače do 25. ožujka. Predavanja će se održavati srijedom i petkom, po dva školska sata, za početnike u terminu od 17 do 18.30 sati, a za naprednije polaznike od 18.45 do 20.15 sati.

Iznajmljivači trebaju voditi računa da je zbog tehničkog razloga broj polaznika radionice na računalu, zapravo radionice online marketinga, ograničen. Radionica traje osam školskih sati, a održava se kroz četiri grupe u općinskoj Društvenoj prostoriji, kod pošte. Namijenjene su poboljšanju promocije smještajnih kapaciteta online komunikacijom i obuhvaćaju izradu oglasa na web stranici TZ-a Fažane, unos podataka o smještaju, izmjene fotografija, ispunjavanje kalendara popunjenosti smještaja, odgovaranja na upite za smještaj i slično. S edukacijom prve dvije grupe počinju u prvom tjednu veljače, a druge dvije u prvom tjednu ožujka. Predavanja će se odvijati utorkom od 17 do 18.30 sati, odnosno od 18.45 do 20.15 sati. (Z. STRAHINJA)