NAJNOVIJE


POZNATI HRVATSKI GLAZBENIK GOSTOVAO NA VELIKOM KONCERTU FRANCUSKIH ZVIJEZDA

Gipsy Kings i Davor Radolfi zajedno u Ljubljani


Više od deset tisuća posjetitelja uživalo je protekle subote na velikom koncertu Gipsy Kingsa u ljubljanskoj Areni Stožice gdje je poseban gost bio Davor Radolfi. Naš poznati pjevač i njegov prateći bend Ritmo Loco priredili su odličan uvod, a na njihovo veliko zadovoljstvo i čast izveli su i nekoliko pjesama tijekom nastupa velikih francuskih glazbenika.

Želja svjetski poznatog sastava Gipsy Kings, koji je popularnost stekao pjesmama latino ritmova, miješajući često španjolski flamenco, pop, salsu s tradicionalnim narodnim pjesmama, da im Ritmo Loco s karizmatičnim Radolfijem bude predgrupa za Radolfija je veliko priznanje. Uoči koncerta za naš list je kazao da ga je doista iznenadio poziv iz Pariza.

- Kada je menadžment Gipsy Kingsa zaželio da budem njihov gost na koncertu u Ljubljani 2. prosinca, jedna rečenica bila mi je posebno draga, a to je da prate moj rad već godinama. Iznimno sam počašćen i to mi je veliko priznanje kao glazbeniku koji njeguje stil glazbe koji nije toliko blizak na ovim prostorima, kazao je Radolfi.

A, u subotu u Ljubljani nakon tri i pol sata pjesme i plesa, Radolfi je mogao samo zaključiti da je to bio jedan od koncerata koji se ne zaboravlja. Prema najavi, uskoro ga očekuje i Božićni koncert sa Simfonijskim orkestrom HRT-a u Nedelišću. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter