NAJNOVIJE

OSVOJITE NAJNOVIJI VW POLO GLASA ISTRE I PORSCHE INTER AUTA

Od petka, 15. lipnja – igrati se mora!


Pripremite se za predstojeću nagradnu igru Glasa Istre jer netko će brzo i jednostavno do Novog Volkswagen Pola. Neka vas ni ljetne vrućine ne spriječe u sakupljanju 25 kupona jer i ovoga puta zaista vrijedi igrati.

Novi Polo šeste generacije uistinu je novi model, a najsretniji čitatelj imat će razloga za slavlje i osvojiti dar Glasa Istre i Porsche Inter Auta d.o.o. koji je nedavno u Industrijskoj 2b u Puli otvorio Podružnicu Porsche Istra. U nagrađivanje je uključeno i Jadransko osiguranje Pula koje je pripremilo policu auotoodgovornosti i naš je vjerni partner već u mnogim dosadašnjim ciklusima.

Svi vi koji u periodu od 15. lipnja do 10. srpnja budete sakupili kupone i poslali ih na našu adresu, izazvat ćete sreću! Glavna nagrada je zaista vrijedna – dimenzije, dizajn, motor, tehnologija, sustavi potpore vozaču, sve je novo!

Osigurali smo i kvalitetne male kućanske aparate Bosch kao utješne nagrade, a izvlačenje imena dobitnika uslijedit će 21. srpnja kada ćemo na pulskom Korzu saznati imena nagrađenih. Bit će to "filmsko" izvlačenje, zabava u sklopu subotnjeg jutarnjeg programa Pula Film Festivala.

Ne zaboravite u petak, 15. lipnja, izrezati prvi kupon nove nagradne igre Glasa Istre. Volkswagen Polo već je izložen u salonu Porsche Istra, a koga će sreća pomaziti - saznat ćemo uskoro. (GI)