NAJNOVIJE


PULA: PROMETNA NESREĆA NA KRIŽANJU OBILAZNICE S RIZZIJEVOM ULICOM

U nesreći ispod Vidikovca ozlijeđene dvije Puljanke


U sudaru na križanju obilaznice s Rizzijevom ulicom na Vidikovcu danas oko 7.40 sati ozlijeđene su dvije Puljanke, 36-godišnjakinja i 31-godišnjakinja.

Fiat Puntom je kolnikom obilaznice iz smjera Verudele upravljala 36-godišnjakinja te je započela skretati u Rizzijevu ulicu. Pritom je oduzela prednost vozilima koja su dolazila iz suprotnog smjera i zadržavala smjer kretanja. Stoga je, kada je započela sa skretanjem u Rizzijevu, Puntom udarila u VW Polo pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera, prema Verudeli, upravljao 35-godišnjak iz Rovinja. Od siline udarca Polo se odbio i udario u teretni automobil VW Caddy zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljala 31-godišnjakinja iz Pule, koja se nalazila zaustavljena na kolniku Rizzijeve ulice.

- U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene vozačica Fiata i njena 31-godišnja suputnica. Protiv vozačice Fiata slijedi pokretanja prekršajnog postupka, odnosno izdavanje prekršajnog naloga radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestili su iz Policijske uprave istarske. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter