NAJNOVIJE


TREĆA ŽRTVA U ISTRI OVE GODINE

Riječanin Krešimir Periša izletio s ceste i poginuo na mjestu


Stotinjak metara od rampe na ulazu u kampove San Polo i Colone kod Bala, pri izlijetanju Peugeotom 206 riječkih registracijskih oznaka, u četvrtak oko 14 sati smrtno je stradao 24-godišnji Krešimir Periša iz Rijeke.

Prema neslužbenim informacijama, smrt mladića u smrskanom vozilu, treće žrtve u prometu na istarskim prometnicama ove godine, bila je trenutačna.

Bez tragova kočenja

Očevid na mjestu nesreće s policijom je obavio zamjenik pulskog općinskog državnog odvjetnika Mladen Pavasović, a službene informacije o okolnostima nesreće do zaključenja ovog broja nisu bile poznate.

Prema onome što se moglo vidjeti na mjestu nesreće, Peugeot se kretao iz smjera Bala prema kampovima kada je, vjerojatno zbog vrlo velike brzine, na ravnom dijelu izletio sa suhog kolnika na zemljanu površinu i prednjim dijelom udario u prepreku. Neobično je to što niti na kolniku, niti na zemljanoj površini nema nikakvih tragova kočenja.

Tijelo mladog muškarca prevezeno je na Odjel patologije pulske Opće bolnice gdje će biti obavljena obdukcija.

Za vrijeme očevida, od 14.25 do 17.15 sati, dio županijske ceste od putokaza za stanciju Meneghetti do ulaza u kampove, bio je zatvoren za promet. (GI, snimio D. ŠTIFANIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter