NAJNOVIJE


PREKID PROGRAMA

Tv Istri isključen signal zbog duga prema Odašiljačima i vezama


U utorak ujutro na kanalu TV Istre umjesto uobičajenog programa osvanula je poruka "Signal je isključen zbog neplaćanja ugovornih obveza". U isto vrijeme na facebook stranici TV Istre o tome nije tijekom prijepodneva bilo objavljeno nikakvo objašnjenje, a posljednji post datiran je 10. travnja, dok su se na web-stranici TV Istre objavljivale aktualne dnevne vijesti također bez objašnjenja što se dogodilo s TV programom.

Isprika

U redakciji TV Istre potražili smo objašnjenje o čemu se radi, no tek danas popodne dobili smo priopćenje potpisano s "Uprava TV Istre" u kome se kaže sljedeće: "Ispričavamo se svim gledateljima TV Istre zbog uskraćivanja DVB-T signala. Uprava TV Istre čini sve što je u njezinoj moći kako bi što prije riješila novonastalu situaciju i gledateljima ponovno omogućila neometan prijem tv-programa. TV Istra je u zadnje dvije godine napravila iskorak u uređivačkoj
koncepciji. Prepoznala je to i javnost te oglašivači. Ima profesionalan i odgovoran tim. Prisutna je na cijelom istarskom poluotoku. Na dnevnoj bazi ispunjava svoju primarnu funkciju postojanja, a to je objektivno informiranje javnosti te prenošenje i one najmanje vijesti koja u konačnici i čini život. Snaga je ove televizije u ljudima, a oni će i dalje nastojati izvršavati svoj posao profesionalno, objektivno i odgovorno. Vjerujemo da će i ovoga puta 'uteg iz prošlosti' biti uspješno riješen. Do tada, svu produkciju možete pratiti putem kablovskih i IPT TV-a (MAXtv), internetske i facebook stranice".

Nastavlja emitirati

Ovo je priopćenje popodne objavljeno i na facebook stranici TV Istre, dok su na njezinoj web-stranici i dalje objavljivane aktualne vijesti, bez ikakvog spomena o prekidu televizijskog emitiranja. (Davor ŠIŠOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD SRIJEDE


Podijeli: Facebook Twiter