NAJNOVIJE


BOOKING.COM DODIJELIO NAGRADE "GUEST REVIEW" ZA 2017. GODINU

Među nagrađenima i pulski Polai Panorama Apartmens


Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, dodijelio je nagrade "Guest review" za proteklu godinu. Nagrade se dodjeljuju na temelju više od 140 milijuna recenzija, a ove je godine nagradu dobilo 549.937 smještajnih objekata u 218 zemalja i teritorija. Među njima se našao i jedan pulski - Polai Panorama Apartments na Giardinima.

Sve veća konkurencija

Za osvajanje nagrade objekti moraju imati prosječnu ocjenu recenzija 8,0 ili više, na temelju najmanje pet recenzija. Recenziju objekta smiju napisati samo korisnici Booking.com-a koji su boravili u objektu. Oni nakon odjave iz objekta dobivaju obrazac za ocjenjivanje svog korisničkog iskustva u šest kategorija - čistoća, udobnost, lokacija, sadržaji, osoblje i vrijednost za novac.

Što nagrada znači za buduće poslovanje te kako ju je doživio, upitali smo vlasnika Krešimira Damašku.

- Nagrada nam je iznimno važna, tim više jer gosti uz lokaciju, cijenu i uređenost apartmana, pri odabiru veliku pozornost obraćaju na ocjenu, rekao je Damaška, dodajući da, iako im je ovo prva godina poslovanja, nastoje stalno ulagati u nove sadržaje kako bi se izdvojili iz sve veće konkurencije.

Inače, Polai Panorama Apartmens nalaze se na 400 metara od Arene i nude besplatan WiFi. Sve su jedinice klimatizirane te sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i prostor za sjedenje i/ili blagovaonicu. Na raspolaganju je bogato opremljena kuhinja. Svi apartmani imaju vlastitu kupaonicu s ogrtačima i papučama. Apartmani Polai Center smješteni su na svega sto metara od Herkulovih vrata i Malog rimskog kazališta.

Hrvatska na drugom mjestu

Treba dodati da se prema Booking.com-u, Hrvatska nalazi na drugom mjestu zemalja s najvišim ocjenama, odmah iza Italije. U Hrvatskoj je nagradu dobilo 24.395 objekata svih vrsta s ukupnom prosječnom ocjenom recenzija od 9,0. Također, 243 objekata ostvarilo je savršenu ocjenu 10, što pokazuje njihovu predanost cilju da korisnicima omoguće nezaboravan boravak. U top 20 najnagrađivanijih gradova, Hrvatska se našla s čak četiri - Split koji se nalazi na drugom mjestu odmah nakon Rima, potom Zadar i Dubrovnik koji se nalaze na 9. i 10. mjestu te Zagreb koji se nalazi na 19. mjestu. Prema broju dobivenih nagrada Hrvatska se ove godine popela s 9. (2016.) na 6. mjesto. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter